zaterdag 18 augustus 2007

Overrompeling

Reeds meer dan 550 mensen bezochten in de afgelopen twee dagen deze weblog. Aangezien de leden van Unitair zelf nauwelijks reclame hebben gemaakt, moet het thema enorm leven en hebt u zelf mensen doorverwezen naar ons. Bedankt daarvoor, en blijf dat vooral doen om de discussie draaiende te houden.
Door ons te bezoeken heeft men kennis genomen van de redenen die wij belangrijk vinden om België te behouden. We hebben het niet bij redenen gelaten, we hebben ook oplossingen gepoogd te vinden voor de vele struikelblokken waar we vandaag mee geconfronteerd worden.
Doe mee aan onze discussie en plaats vandaag een comment met een antwoord op de vraag:
Wil u België zien barsten, en waarom wel/niet?

4 opmerkingen:

Brecht Arnaert zei

Geachte leden van unitair,

Dat jullie 550 hits gekregen hebben op zo'n korte tijd, komt ook wel een beetje door de actualiteit van het moment, maar toch, jullie berichten zijn vooral inhoudelijk heel sterk én intellectueel eerlijk.

Of ik België wil zien barsten? Zeker.
Maar dat wisten jullie al. Op mijn weblog, tien redenen om België te behouden ... ontkracht.

Vlaamsgezinde groeten,

Smithson

Benoni Caenepeel zei

Beste Unitariers,

Voor mij is België meer een gegeven waarmee we werken, dan een doel opzicht om naartoe te werken. België mag voor mij één geheel blijven, maar een splitsing mag ook. Een sterker Europa is waar we naar moeten streven, waar de afzonderlijke regio's beter van moeten worden.
We moeten proberen het beste van de wereld te maken/uit de wereld te halen of dit nu in België, een onafhankelijker vlaanderen of een Verenigd Europa is.

Met Vriendelijke groeten,
Robbe De Sos

Anoniem zei

Leuke site is dit geworden zeg!!

Anoniem zei

Beste meneer smitson, bedoelde U ontkracht?
Bij een dergelijke geweldaandoening lijkt me eerder het woord "verkracht" op zijn plaats.